Fjeset er laget


V-8Jeg synes denne siden ble fin! Jeg har ikke gjort store endringer, men jeg har lagt til en side i menyen på toppen, og jeg har lagt til et rødt hjerte, og jeg har fått til å gjøre det sånn at også timer og minutter vises der hvor datoen er, for postene. Og, så har jeg sjekket siden, og dette mener jeg vil bli bra. En må vel ha en sånn funksjon i nettleseren for å oversette hva jeg skriver på Norsk til Engelsk. Men, om jeg merker alle poster på Norsk med “Norsk”, for eksempel (er ikke det intelligent gjort?) så blir det vel fint.

Thank you! Be clear and concise. By that, there is no way of getting you.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s